Learning a second language is important. Firstly, it helps with your work. Many companies open offices in other countries, bringing more jobs. Secondly, it helps you know the culture behind. The more you learn about new cultures, the more you see the world from different views (观点). Thirdly, it makes you better at doing many things at once. You practise two languages every day. That helps you in other tasks too. Learning a second language is also good at your first language memory and attention. Join our lessons and learn a second language now!
1.1.How does learning a second language help with your work?
A By paying more money.
B By providing more jobs.
C By changing the environment.
D
解析:选B。B 细节理解题。根据“Many companies open offices in other countries, bringing more jobs.”可知,很多公司在海外开设分公司,增加了很多岗位,懂一门第二语言能让自己有更多的职业选择。故选B。
2.2.Learning a second language helps you know about the _________.
A history
B people
C culture
D
解析:选C。C 细节理解题。根据“Secondly, it helps you know the culture behind.”可知,学习第二语言让你了解语言背后的文化。故选C。
3.3.Learning a second language makes your _________ at doing many things at once.
A better
B faster
C slower
D
解析:选A。A 细节理解题。根据“Thirdly, it makes you better at doing many things at once.”可知,学习第二语言让你更擅长同时处理多件事情。故选A。
4.4.What is the writer doing at the end of the text?
A Showing an advertisement.
B Introducing a project.
C Solving a problem.
D
解析:选A。A 推理判断题。根据文章最后一句“Join our lessons and learn a second language now!”可知,作者在文末在为自己的课程打广告。故选A。