My name is Chen Jie. During the National Day holiday, I went to Chongqing with my parents. We took a plane to get there. On the first day, we visited Chongqing Zoo. There were many lovely animals there. We also saw the pandas Yu Ke and Yu Ai. I really liked them. After that, we ate hot pot. It was delicious. On the second day, we went to Hongya Dong. It looked very beautiful at night. On the third day, we went to Happy Valley (欢乐谷). We had fun there. I enjoyed my trip to Chongqing.
1.1. Chen Jie went to Chongqing with his __________.
A classmates
B friends
C parents
D
解析:选C。C 细节理解题。根据“I went to Chongqing with my parents.”可知,他和父母去的重庆。故选C。
2.2.How did Chen Jie go to Chongqing?
A By car.
B By train.
C By plane.
D
解析:选C。C 细节理解题。根据“We took a plane to get there.”可知,他坐飞机去的重庆。故选C。
3.3. On the first day, Chen Jie went to __________.
A Chongqing Zoo
B Hongya Dong
C Happy Valley
D
解析:选A。A 细节理解题。根据“On the first day, we visited Chongqing Zoo.”可知,第一天他去了重庆动物园。故选A。
4.4. When did Chen Jie go to Hongya Dong?
A In the afternoon.
B In the evening.
C In the morning.
D
解析:选B。B 细节理解题。根据“On the second day, we went to Hongya Dong. It looked very beautiful at night.”可知,他晚上去的洪崖洞。故选B。
5.5. Was Chen Jie happy in Happy Valley?
A Yes, he was.
B No, he wasn’t.
C Yes, he wasn’t.
D
解析:选A。A 推理判断题。根据“On the third day, we went to Happy Valley. We had fun there.”可知,他在欢乐谷玩得很开心。故选A。