Humans can be poor judges of their own ability. ____1____ Psychologists (心理学家) have found that the less you know about something, the more likely you are to think you’re good at it.
This concept is called the Dunning-Kruger effect. ____2____ Back in the 90s, they found a correlation between a person’s lack of skills and ability and a lack of awareness of lack of ability. They don’t know about their own limitations. ____3____ For example, Dunning said that, one third of the time, doctors disagree with patients who self-diagnose using internet sources rather than seeing a medical professional. Whether it’s judging jokes, logical reasoning, or grammar, the pattern is the same: the less skilled you are, the more over-confident you are.
On the other side is intellectual humility (智性谦逊). ____4____ Elizabeth J. Krumrei-Mancuso, a psychology professor at Pepperdine University, discovered that being open to recognizing your intellectual limits and accepting different viewpoints is linked to having a better understanding of intelligence.
____5____ Tenelle Porter, a psychologist at Rowan University, said that knowing this “opens us up to being intellectually humble, to admitting everything that we don’t yet know”. And current studies suggest that those with higher intellectual humility are more open to negotiating, compromising and exploring information.
So, welcome the unknown and remember, there’s always more to learn.
A. It was named after the psychologists David Dunning and Justin Kruger.
B. However, knowing your limitations can save you from going over the edge.
C. This plays out in various areas of life, such as in medical diagnosis (诊断).
D. Whether we want to admit it or not, there are limits to nature.
E. So, you might not be as good, or as bad, as you think you are.
F. How can we use this knowledge to help us in everyday life?
G. This means having a modest or low view of your importance or abilities.
奇速英语 原创编写 版权所有 侵权必究! 每日更新 个性化阅读 英语飙升!1.1.
A
B
C
D
解析:选E。E 根据前面的“Humans can be poor judges of their own ability.”可知,人类可能很难判断自己的能力。选项E“所以,你可能不像你想象的那么好,也可能不像你想的那么坏。”最符合上下文。故选E。
2.2.
A
B
C
D
解析:选A。A 根据前面的“This concept is called the Dunning-Kruger effect.”这个概念被称为邓宁-克鲁格效应可知,接下来会进一步讨论这个概念。选项A“它以心理学家大卫·邓宁和贾斯汀·克鲁格的名字命名。”最符合上下文。故选A。
3.3.
A
B
C
D
解析:选C。C 根据后面的“For example, Dunning said that, one third of the time, doctors disagree with patients who self-diagnose using internet sources rather than seeing a medical professional.”三分之一的情况下,医生不同意患者使用互联网资源进行自我诊断而不是去看医疗专业人员可知,这里填的内容应与医疗诊断相关。选项C“这体现在生活的各个领域,例如医疗诊断。”最符合上下文。故选C。
4.4.
A
B
C
D
解析:选G。G 根据前面的“On the other side is intellectual humility.”另一方面是智性谦逊可知,这里填的内容对智性谦逊进行下一步说明。选项F“这意味着对自己的重要性或能力持谦虚或低的看法。”最符合上下文。故选G。
5.5.
A
B
C
D
解析:选F。F 根据后面的“knowing this ‘opens us up to being intellectually humble, to admitting everything that we don’t yet know’”了解这一点“让我们在智力上变得谦虚,承认我们还不知道的一切”可知,这里填的内容应引出下文描写的知道这些知识对我们日常生活的影响。选项F“我们如何利用这些知识来帮助我们的日常生活?”最符合上下文。故选F。