有关回收食物垃圾的法律
有关回收食物垃圾的法律

Many communities have laws that require people to recycle paper and plastics. Now some states and local governments have passed laws that require residents to recycle their food waste as well. California and Vermont have statewide laws about recycling food waste that apply to businesses and homes. The process of recycling food waste and turning it into usable soil is called composting. Food waste that can be composted includes fruit and vegetable peels and scraps(废品), coffee grounds, tea bags, and egg shells. Garden waste such as stems and leaves can also be composted. Meat, fish, and dairy food waste cannot be recycled.

According to environmental groups, there are many benefits to recycling food scraps. Composting reduces the amount of trash going into landfills. Composted waste holds a wide range of nutrients. When compost is added to the soil in gardens and fields, it helps crops grow. Reducing the amount of waste that goes into landfills is one reason why cities and states are adopting food-waste recycling laws. “Our landfills are reaching capacity(容纳力) and space for the creation of new ones is shrinking(缩小),” Renee Crowley, a project manager at the Ecology Center in New York City, told TFK.

Officials in Seattle, Washington, say that food waste makes up 30% of the trash going into landfills, and they are looking to reduce that percentage. That city has a law requiring people to recycle food waste. It is banned from all garbage. There is a fine for people who put it into regular garbage.

Critics of mandatory food-recycling laws say that the composting process is costly for communities to maintain. In addition, it can be difficult for people who live in apartments to store their scraps because they don’t have access to outside storage bins. One resident of Orange County, California, Barry, told the local newspaper that she thought an indoor container containing food waste would get “smelly and gross.”







本时文内容由奇速英语国际教育研究院原创编写,未经书面授权,禁止复制和任何商业用途,版权所有,侵权必究!(作者投稿及时文阅读定制请联系微信:18980471698)

1.What is stressed in the first paragraph?

A The categories of waste.

B Statewide laws.

C Paper and plastic recycling.

D The recycling of food waste.

解析:选D。D 推理判断题。根据首段的主题句“Now some states and local governments have passed laws that require residents to recycle their food waste as well.”及其后面内容,可知食物垃圾的回收为本段 谈论的主要内容,故选 D。

2.Why does Vermont pass the food-waste recycling laws?

A To set a specific life for children.

B To make less garbage into landfills.

C To punish people for bad behavior.

D To help people realize their dreams.

解析:选B。B 细节理解题。根据第二段第五句“Reducing the amount of waste that goes into landfills is one reason why cities and states are adopting food-waste recycling laws.”可知能减少垃圾进入 垃圾填埋场的数量,是有关城市和州执行食物垃 圾回收法律的一个原因,故选 B。

3.What does the word “it” in Paragraph 3 refer to?

A Fresh fruit.

B Plastic waste.

C Food garbage.

D Vegetable soup.

解析:选C。C 词意指代题。划线词所在的句子可以理解为: 一旦有人把食物垃圾放入普通的垃圾桶就会受 到罚款的处罚,故选 C。

4.What is Barry’s attitude towards the food-waste recycling laws mentioned in Paragraph 4?

A Approving.

B Critical.

C Optimistic.

D Indifferent.

解析:选B。B 观点态度题。根据第四段“Critics...”和“…she thought an indoor container containing food waste would get“smelly and gross.”可知 Barry 认为室内 放置一个装满食物垃圾的容器将会“臭气熏天并 且令人恶心。” 即她对该法律是持批评态度的, 故选 B。